Felhasználási feltételek

A https://regio-athu.eu a BIG_inn AT-HU projekt, az Interreg V-A Ausztria-Magyarország Együttműködési Program keretében létrejött weboldal. Tulajdonosa a Nyugat-Pannon Terület- és Gazdaságfejlesztési Szolgáltató Nonprofit Kft. A weboldalt a Baranyai Gábor e.v. fejlesztette és a Nyugat-Pannon Nonprofit Kft. működteti.

Az Nyugat-Pannon Nonprofit Kft weboldalain található összes szöveg, kép, grafika, hangfájl, videó fájl és elrendezésük mind a szerzői jogvédelem, és más szellemi tulajdon védelme alá tartoznak. A honlap szöveges, audio, illetve vizuális tartalma bárki által szabadon felhasználható, idézhető és többszörözhető – feltéve, hogy a további felhasználás nem üzleti, kereskedelmi célból történik, és a forrás feltüntetésre kerül.

A honlapon elhelyezett közlések a nyilvánosság tájékoztatását szolgálják, és semmilyen módon nem kötik az Nyugat-Pannon Nonprofit Kft-t. A honlapon elhelyezett egyetlen közlés sem tekinthető szerződési ajánlatnak vagy szerződési ajánlat elfogadásának.

Mindent megteszünk azért, hogy az itt közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállalunk bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért.

Az Nyugat-Pannon Nonprofit Kft. fenntartja a jogot, hogy a honlap tartalmát részben vagy egészben bármikor megváltoztassa. A honlapon elhelyezett linkkel hivatkozott, harmadik személy által fenntartott külső oldalak tartalmáért az Nyugat-Pannon Nonprofit Kft-t semmiféle felelősség nem terheli.
A honlapunk linkjei elhelyezhetők más online szolgáltatásokban, de fenntartjuk magunknak a jogot, hogy a méltatlan környezetbe helyezett kapcsolódás ellen kifogást emeljünk, és annak megszüntetését kezdeményezzük.